Gemak

bnr-veratility

Automatische start

Het opstarten van je Traeger is enorm eenvoudig. Open de kap en zet de digitale regelaar op 'roken'. Wacht ongeveer 8 tot 10 minuten. De eerste vier minuten zal de automatische ontsteking de pellets verbanden. Geen lucifers, geen aanstekervloeistof, geen weggeschroeide wenkbrauwen.

Opruimen

Voor het gemakkelijke schoonmaakwerk, dek je de lekschaal af met aluminium folie. De lekschaal vangt alle vetten en kruiden op, die door je grillplaat vallen. Mocht je dit willen schoonmaken? Verwijder en vervang de aluminium folie en klaar is kees!

Gebruik

Je Traeger pelletbarbecue is gebouwd om jaren mee te gaan. Ook jij kan bijdragen aan een langere gebruiksperiode. Dit zijn enkele punten waar je op moet letten:

Verwijder ongeveer één keer per maand de as van het hardhout. Doe dit als de barbecue volledig is afgekoeld. Om het overgebleven as te verwijderen, kun je een zachte borstel gebruiken, of de stofzuiger gebruiken. We verplichten niks, maar met een cover, zal je barbecue veel langer mooi blijven! Kleine tip van onze kant dus!

bnr-convenience

Contact

Telefoon & Mail

Telefoon nummer:
+31 (0) 577 - 456 040
E-Mail:
info@fonteyn.nl

Adres

Fonteyn Outdoor Living
Meervelderweg 52
3888NK, Uddel
Bij Apeldoorn A1, afrit 18

Openingstijden

Ma t/m vrij:
08:00 - 18:00
Za:
08:00 - 17:00