Proef het verschil

bnr-taste-ribs

Gerechten die bereid zijn in een Traeger smaken lekkerder. En dat terwijl de bereiding ervan een stuk simpeler is dan op een reguliere barbecue. Dit is in een notendop wat de grills van Traeger zo populair maakt. Vele fans zijn al in vervoering gebracht door de culinaire hoogstandjes die je met een Traeger grill op tafel zet. De grill wordt wereldwijd bejubeld om zijn fraaie uiterlijk, zijn gebruiksvriendelijke bediening en de heerlijk malse, sappige en smaakvolle gerechten die je ermee kunt maken. Wanneer gril jij je eerste Traeger gerecht?

Eén hap en je bent fan

Geen gerecht is voor een Traeger grill onmogelijk. Bacon, kip, rundvlees, verse groenten, heerlijke vis: wat je ook wilt klaarmaken, met een Traeger grill geeft u het een perfecte bereiding. Van roken tot stoven, van grillen tot bakken: het is allemaal mogelijk. Bijkomend voordeel is dat de houtpellets, die als brandstof dienen, een extra smaakdimensie aan de gerechten toevoegen, voor een nog lekkerder eindresultaat. De smaakbeleving wordt helemaal compleet als je de gerechten kruidt met één van onze heerlijke rubs en marinades. Als jij zorgt voor wat culinaire creativiteit, dan doet de Traeger grill de rest.

bnr-taste-wood

Voordeel van pellets

Het geheim van de culinaire prestaties van de Traeger grill, schuilt hem in de brandstof: hardhouten pellets. Traeger heeft jaren gewijd aan een perfecte celstructuur van zijn pellets en dat proef je in de gerechten die je ermee bereidt. De pellets zijn tevens verkrijgbaar in verschillende aroma’s. Van appel tot kers, van eik tot es: voor ieder gerecht hebben wij het juiste rookaroma.

Onze pellets zorgen niet alleen voor een heerlijke smaak, maar zijn ook nog eens honderd procent natuurlijk, wat van geen enkele andere brandstof gezegd kan worden. Grillen met onze pellets is dus voor zowel mens als milieu veel gezonder. En dat terwijl de pellets een stuk voordeliger zijn.

Waarom de pellets van Traeger

Traeger is een van de weinigen die hun eigen pellets produceert. Door de productie in eigen hand te houden, kan er scherper toegezien worden op kwaliteit. Hierdoor garanderen we pellets van bovengemiddelde klasse, die bovendien puur en eerlijk zijn. Alleen deze pellets beloven die heerlijke gerechten waar Traeger zichzelf beroemd mee heeft gemaakt.

Contact

Telefoon & Mail

Telefoon nummer:
+31 (0) 577 - 456 040
E-Mail:
info@fonteyn.nl

Adres

Fonteyn Outdoor Living
Meervelderweg 52
3888NK, Uddel
Bij Apeldoorn A1, afrit 18

Openingstijden

Ma t/m vrij:
08:00 - 18:00
Za:
08:00 - 17:00