Veelzijdig

bnr-veratility

Grillen

Op een barbecue wordt nog altijd het vaakst gegrild. En niet zonder reden. Grillen is smaakvol, gezond, snel en eenvoudig. Zeker met de grill van Traeger. Plaats de ingrediënten op het rooster en wacht het waanzinnige eindresultaat af. De mogelijkheden met een Traeger pelletbarbecue zijn vrijwel oneindig. Naast deze onderstaande opties kun je ook nog pizza's maken en de 'cold-smoker' gebruiken!

Roken

Waar roken vroeger slechts noodzakelijk was om het eten goed te houden, gebruiken we de techniek vandaag de dag om de heerlijke smaak die we ons eten ermee geven. Dat lukt u zeker met een barbecue van Traeger. Dankzij de hardhouten pellets, met verschillende smaken, krijgt ieder ingrediënt in een Traeger een authentieke rooksmaak die je de ware barbecuebeleving laat ervaren.

Bakken

De periode dat met een barbecue slechts vlees bereid kon worden, ligt ver achter ons. Inmiddels kunnen er hele pizza’s, broden en zelfs desserts mee gebakken worden. Dat geldt ook voor de barbecues van Traeger. Hiermee bakt u het ene naar het andere gerecht, zonder enige moeite.

Braden

Heeft u trek in een groot stuk gebraden vlees, vis of gevogelte? Dan krijgt dit gerecht in een Traeger de best mogelijke bereiding. Het vlees schroeit perfect dicht, zodat alle sappen bewaard blijven voor het meest malse en smaakvolle eindresultaat.

Stoven

Zelfs stoven is voor een Traeger barbecue geen probleem. Ideaal voor als een gerecht een lange tijd op lage temperatuur dient te garen. Of u uw gerechten nu wilt stoven in water, wijn, bouillon of vruchtensap, met een Traeger barbecue is het allemaal mogelijk.

Contact

Telefoon & Mail

Telefoon nummer:
+31 (0) 577 - 456 040
E-Mail:
info@fonteyn.nl

Adres

Fonteyn Outdoor Living
Meervelderweg 52
3888NK, Uddel
Bij Apeldoorn A1, afrit 18

Openingstijden

Ma t/m vrij:
08:00 - 18:00
Za:
08:00 - 17:00